Forumskin

The best site


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cum să faci bani din Youtube

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Cum să faci bani din Youtube la data de Sam Oct 27 2018, 10:23

Ionut

avatar
Administrator
Internetul este plin de vloggeri și mulți dintre ei reușesc să câștige o sumă decentă în fiecare lună. Dacă vrei să înveți și tu cum faci bani pe YouTube, s-ar putea totuși să fii uimit de complexitatea întregului proces.

Se fac deja câțiva ani de când am început să vizionez cu sfințenie câteva podcasturi. Între timp, numărul vloggerilor a explodat, media de vârstă a celor care crează conținut a scăzut, iar banii pe care îi poți câștiga din YouTube s-au micșorat. Pare ciudat, dar deși sunt mai mulți ca niciodată cei care cred că se pot îmbogăți din conținut online, în realitate, volumul de muncă din spate este incomensurabil.

Nu mai este de mult vorba doar de realizarea unor clipuri amuzante sau informative cu titluri atrăgătoare. În 2018, trebuie să fii multilateral dezvoltat, să privești meseria de vlogger ca pe un business care trebuie extins constant. Nu a spus nimeni că este ușor, dar dacă ești gata de acțiune și ai suficient de mult timp la dispoziție, există câțiva pași pe care să-i urmezi dacă vrei să știi cum faci bani pe YouTube

YouTube stabilește regulile jocului și nu sunt puține

În 2018, YouTube a schimbat regulile pe care trebuie să le respecte orice canal care încearcă să genereze bani. Pentru a te înscrie în programul YouTube Partner, trebuie să ai cel puțin 1000 de abonați la canalul tău și, în ultimul an, toate clipurile tale trebuie să fi generat cel puțin 4000 de ore de vizionări.

Valorile nu sunt absurde, având în vedere numărul mare de canale cu peste un milion de abonați, dar sunt suficiente pentru a te descuraja, dacă ești la început.


Primii 1000 de abonați sunt cel mai greu de obținut și, în perioada în care lupți să-i strângi, nu este exclus să fii tentat să renunți de câteva ori la întregul proiect. Pentru ca întreaga ecuație să fie și mai frustrantă, dacă într-un an ai scăzut sub cele 4.000 de ore vizionate sau sub 1.000 de abonați, ieși automat din programul de monetizare al conținutului.

Reintri când le-ai atins din nou. Întregul set de reguli sunt disponibile pe blogul oficial al Google.

Cum faci bani din YouTube și despre câți bani este vorba


Până și mama știe că se fac bani din YouTube și nu are legătură cu înclinațiile ei tehnice. Nu multă lume știe însă câți bani se câștigă exact din această meserie. Motivul are legătură cu faptul că Google nu publică niște cifre exacte pe care să le ai în vedere în momentul în care te apuci.

Important este însă să știi că e aproape imposibil să te îmbogățești din YouTube. Pe termen lung, vei face mai mulți bani din parteneriate cu diferite companii și branduri, dar acest detaliu îl voi detalia mai jos.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum